Maajohtajaverkoston aamiaisella keskusteltiin muutosjohtamisesta

18.11.2014

MPS Executive Searchin isännöimään aamiaistilaisuuteen Kalastajatorpalle kokoontui lokakuisena aamuna viitisenkymmentä maajohtajaa keskustelemaan muutosjohtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä. Mielenkiintoiset alustukset aiheesta tarjoilivat Finnairin SVP Commercial Juha Järvinen sekä Jokerit Hockey Clubin toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

MPS Executive Searchin toimitusjohtaja Roy Herold lausui aamiaisvieraat tervetulleeksi ilahtuneena nyt neljättä kertaa järjestetyn maajohtajaklubin suuresta suosiosta. MPS Prewisen toimitusjohtaja Iiro Pohjanoksa pureutui aamun aluksi muutoksen läpiviennin haasteisiin ja työkaluihin. Ihmisten johtamisen merkitys yrityksen menestykselle ei ainakaan vähene, kun toimintaympäristö on entistä epävakaampi. Muutostilanteessa koko organisaatio on saatava mukaan dialogiin ilman viivettä. Siksi myös virtuaalijohtaminen ja verkkoyhteisöllisyys on tänä päivänä otettava haltuun hyvän lähijohtamisen tueksi, Iiro Pohjanoksa kiteyttää.

Finnairin SVP Commercial Juha Järvinen avasi puheenvuorossaan globaalilla markkinalla toimivan yhtiön vaikeiden sopeuttamisratkaisujen taustaa ja kertoi johdon osallistumisesta muutokseen. Finnair tahtoo erottautua ilmailualan turbulenssissa erinomaisella palvelulla. Asiakkaiden uskollisuus ansaitaan tarjoamalla heille sitä mitä he toivovat siellä missä he liikkuvat, myös mobiilikanavassa. Finnair on yksilöllisen palvelun edelläkävijöitä sosiaalisessa mediassa, ja jatkaa kehityksen kärjessä.

Toimitusjohtaja Jukka Kohonen valotti Jokerit Hockey Clubin matkaa paikallisesta kiekkojoukkueesta kansainvälisen urheiluviihteen toimijaksi ennalta-arvaamattomassa toimintaympäristössä. Peliliikkeet on suunniteltu vuosiksi eteenpäin, ja muutos on alkanut hyvin. Joukkue on herättänyt valtavaa intoa itänaapurissa, ja uudistuneella kotikentällä Jokerit haluaa tarjota viihde-elämyksiä, jotka tempaavat mukaansa muutkin kuin jääkiekon suurkuluttajat.

MPS:n maajohtajaverkoston tilaisuus kokoaa maajohtajat yhteen kahdesti vuodessa ajankohtaisen aiheen ympärille. Jos toimit maayksikön vetäjänä, liity mukaan MPS Executive Country Manager Network -ryhmään LinkedInissä, niin saat ensimmäisenä tiedon tulevista tapahtumista! – #MPSBreakfast-tunnisteella löydät Twitteristä MPS:n aamiaistilaisuuksien parhaita paloja.

MPS Executive Search on Suomen johtavia, kansainvälisiä suorahakupalvelun tarjoajia. Toimintamme perustuu korkeaan laatuun ja ehdottomaan luottamuksellisuuteen. Suomessa palvelumme kattaa koko maan. Laaja kansainvälinen verkostomme mahdollistaa onnistuneet henkilövalinnat myös ulkomailta tai ulkomaille.

teksti: Anne Malmi. Anne Malmi työskentelee MPS Executive Search Oy:ssä research-konsulttina auttaen asiakasprojekteissa löytämään parhaat osaajat.

Jaa tämä uutinen